Like Share

SOLARNA ENERGIJA / Solarna energija za gejanje kuće, sanitarne vode - Solarna energija za struju - Solarna energija i toplotne pumpe 

SOLARNA ENERGIJA - OBNOVLJIVI IZVORI ENERGIJE - Solarni sistemi za grejanje i struju / SOLARNA ENERGIJA ZA GREJANJE - Solarno grejanje vode,
 kuće,
 grejanje sanitarne vode,
 bazena / SOLARNA ENERGIJA ZA STRUJU - Solarni sistemi za struju,
 proizvodnja električne energije / SOLARNA ENERGIJA I TOPLOTNE PUMPE - Solarno grejanje kuće u sprezi sa toplotnom pumpom,
 proračun,
 prodaja opreme,
 cena
 

SOLARNA ENERGIJA ZA GREJANJE I STRUJU / Solarni termalni i fotonaponski kolektori - Obnovljivi izvori energije  SOLARNA ENERGIJA / Solarna energija za grejanje i struju - Solarno grejanje kuće,
 vode,
 bazena - Solarni paneli za struju,
 proizvodnja struje,
 električne energije​​​​​​​

SOLARNA ENERGIJASolarna energija postaje sve masovniji i učestaliji izvor čiste besplatne energije za grejanje sanitarne vode, kao i dopunska toplotna energija za ispomoć grejanju kuće, grejanju bazena a sa ekonomsko ekološkog aspekta finansijski isplativi izvor čiste energije. 
Solarna energija, kao neiscrpni obnovljivi izvor energije, kao čista "Zelena" energija koja ne zagađuje planetu i naše okruženje u kome živimo, postaje sve masovniji izvor energije, kako u svetu, tako i u Srbiji koja u odnosu na većinu evropskih zemalja ima znatno viši intezitet sunčevog zračenja i broj sunčanih dana.
Ljudska vrsta je oduvek zavisila od Sunca koje joj je obezbeđivalo svetlost i toplotu presudnu za njeno postojanje i opstanak.
Otuda je i nastala težnja za "hvatanjem" i gospodarenjem solarnom energijom od neiscrpnog generatora energije i života na našoj planeti. ​​​​​​​

 

​​​​​​​

SOLARNA ENERGIJA / SUNČEVA ENERGIJA ZA GREJANJE I STRUJU - Solarni termalni i fotonaponski sistemi SOLARNA ENERGIJA - Solarni paneli za grejanje - Solarni paneli za struju - Toplotne pumpe / Solarna energija za grejanje - Solarna energija za struju - Solarno grejanje kuće,
 vode - Solarni paneli za struju,
 proizvodnja struje,
 električne energije

Solarna energija za grejanje i struju,
 solarni hibridni sistemiPočetni pokušaji tehničke primene solarne energije tj. Sunčevog zračenja nastali su jos u davnim periodima ljudske civilizacije kada su već postojala odgovarajuća saznanja i tehničkotehnološki preduslovi za gradnju različitih solarnih objekata i uređaja.
Tako je još poznati grčki filozof Sokrat (399-469 p.n.e) izradio plan solarne kuće koja se mogla dobro energetski uskladiti sa godišnjim promenama kako mediteranske tako i kontinentalne klime. Sve akutniji problemi iscrpljivanja neobnovljenih energetskih izvora i alarmantno zagađenje životne sredine zahtevaju odlučne i radikalne promene u odnosu čoveka prema do sada primenjivim energetskim tehnologijama i prema prirodi uopšte.

Čovečanstvu je danas postalo jasno da je napredak i postanak ljudske vrste usko uzročnoposledično vezan za prirodu, odnosno takav pristup koji u suštini ima simbiotički karakter kada je reč o odabiranju i osvajanju različitih tehnologija neophodnih za budući razvoj i opstanak čovečanstva. Brojni su primeri napora istraživača i konstruktora u oblasti solarnih tehnologija koji su rezultovali optimalnim rešenjima u upotrbi i korišćenju solarne energije koja je besplatna, obnovljiva, samoodrživa, ne proizvodi buku i ne zagađuje našu planetu, okolinu i okruženje u kome živimo i radimo.
 

SOLARNA ENERGIJA I TOPLOTNE PUMPE / Hibridni multi-funkcionalni sistemi / Solarna energija za grejanje kuće, vode, bazena i struju  SOLARNA ENERGIJA - Solarni paneli za grejanje - Solarni paneli za struju / Solarna energija za grejanje - Solarna energija za struju - Solarno grejanje kuće,
 vode - Solarni paneli za struju,
 proizvodnja struje,
 električne energije

Solarna energija za grejanje i struju,
 solarni hibridni sistem u sprezi sa toplotnom pumpomSolarni termalni sistem za solarno grejanje sanitarne vode, grejanje kuće, bazena.
Solarni fotonaponski sisistem, električna energija za svakodnevne potrebe.
Toplotna pumpa kao agregat za proizvodnju toplotne energije sa visokom uštedom energije od 75%.

Kombinacija obnovljivih izvora energije, toplotne pumpe sa solarnim vakuumskim kolektorima za direktnu konverziju sunčevog zračenja u toplotnu energiju i solarnim fotonaponskim kolektorima za direktnu konverziju fotonskog zračenja u električnu energiju. 

Proizvedena toplotna energija iz solanog vakuumskog sistema se akumulira u termalnom akumulacionom sistemu kao termalni izvor obnovljive energije za grejanje kuće tokom prelaznih perioda i zimskog perioda za vreme sunčevog zračenja, smanjujući utrošak električne energije na toplotnoj pumpi i do 45%, i tokom cele godine grejanje sanitarne tople potrošne vode PTV, sa uštedom energije do 90%, grejanje bazena sa uštedom od 100%.

Proizvedena električna energija iz solarnog fotonaponskog sistema se akumulira i distribuiše u elektrodistributivnu mrežu pokrivajući kompletnu potrošnju za električnom energijom u domaćinstvu, akumulirajući višak proizvedene energije tokom proleća, leta i jeseni, akumulirana električna energija za rad toplotne pumpe koja funkcioniše sa 75% uštede tokom zimskog perioda za vreme grejne sezone.

Uz neophodnu energetsku efikasnost kuće sa energetski efikasnim grejnim sistemom dobili smo 100% besplatne energije.

 

ŽELITE PRORAČUN SA CENOM ZA HIBRIDNI MULTI-FUNKCIONALNI SISTEM OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE?

SOLARNA ENERGIJA - CENA / Solarna energija za grejanje sanitarne vode,
 kuće,
 bazena - Solarno grejanje,
 obnovljivi izvori energije za grejanje,
 proracun,
 cena - Toplotne pumpe,
 grejanje kuće - Solarno grejanje i toplotne pumpe vazduh voda - Hibridni sistemi
 

SOLARNA ENERGIJA - SOLARNO GREJANJE - SPREGA SA TOPLOTNOM PUMPOM / PRORAČUN - CENA Solarna energija,
 solarno grejanje,
 sprega sa toplotnom pumpom / Solarna energija za grejanje sanitarne vode,
 kuće,
 bazena - Solarno grejanje i toplotne pumpe,
 obnovljivi izvori energije za grejanje,
 proracun,
 cena - Toplotne pumpe,
 grejanje kuće - Solarno grejanje i toplotne pumpe vazduh voda - Hibridni sistemi

Zainteresovani ste da investirate i postavite hibridni multifunkcionalni i energetski efikasan solarni sistem za grejanje kuće i sanitarne vode u sprezi sa toplotnom pumpom, želite proračun sa cenom, kliknite na konfigurator i u nekoliko koraka unesite i čekirajte zahtevane podatke, za 24h dobićete izveštaj sa rešenjem Vašeg željenog sistema.

ODABERITE ŽELJENI SISTEM:
(1) Grejanje na toplotnu pumpu
(2) Solarni sistem za grejanje sanitarne vode
(3) Solarni sistem za ispomoć grejanju kuće i sanitarne vode
kao i hibridni multifunkcionalni sistemi:
(4) Toplotna pumpa i solarni sistem za sanitarnu vodu
(5) Toplotna pumpa i solarni sistem za ispomoć grejanju kuće i sanitarne vode, grejanje bazena ...

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA:
Koji je najbolji i najsigurniji izbor toplotne pumpe i solarnih kolektora sa energetski najefikasnijim rešenjem, koji je procenat energetske efikasnosti i uštede energije sa predloženim sistemom?
Koji kapacitet toplotne pumpe i solarnog akumulatora toplote je potrebna za moju kuću na osnovu sistema grejanja koje već imamo/nemamo, na osnovu energetske efikasnosti kuće, energetske efikasnosti grejnog sistema i koja je cena? 

Odgovor na ovo kompleksno pitanje na osnovu Vaših dostavljenih podataka, detaljno ćemo proračunati za Vas.
Rešenje za Vaš hibridni multifunkcionalni i energetski efikasan sistem koje sledi za 24h prilagođeno je upravo Vama na osnovu Vaših dostavljenih podataka.
Molimo za tačnost podataka bez propusta.

Naš sistem zapadnog poslovnog funkcionisanja, donešen i uveden pre više od 30 godina, profesionalno i kvalitetno.
Samo četiri koraka do Vašeg novog sistema. Pogledajte kako funcionišemo.

 

1: Unos podataka

2: Prijem izveštaja

3: Savetovanje i ugovaranje

4: Montaža sistema

Toplotne pumpe - Grejanje na toplotnu pumpu - Solarno grejanje,
 solarno grejanje vode - Cena - Konfigurator za unos podataka

Like Share